keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Nettishoppailua & muita vaatetuksia

On tullut taas pidettyä vähän pidempää taukoa postailussa, ei oo yksinkertasesti energia riittänyt, eikä ole ollut hirveästi aikaakaan, kaikki ylijäänyt aika on pyhitetty lepäämiselle ja siivoamiselle. Daniel oli kaameassa räkätaudissa ja yöllä itkeskeltiin, nyt on onneksi terve. Lisäksi uusia hampaita on puhjennut, nykyään naskaleita on 3 tai 4, niistäkin pieniä kiukkuja saatu aikaan. Mutta nyt helpottaa jo, ja minullakin on enemmän energiaa. Odotan kovasti sitä aikaa kun Daniel nukkuu yöt läpeensä, tuntuu että kaikkien muiden lapset nukkuu hyvin mutta meillä heräillään vieläkin 3-5krt yössä, lisäksi kello 5-6  aamut ei ole mun heiniä. 
Mutta mikäs sen paremmin mieltä piristäs kuin netti shoppailu! 

Nämä vaatteet tilasin nelly.com:ista yli 70% alesta. Toppapuku pääsee käyttöön heti tänä talvena mutta takin taidan antaa siskoni pojalle siksi aikaa että se on Danskulle passeli. Ei tosiaan ollut pienempiä kokoja kuin tuo 110cm.
Nämä ihanuudet taasen osti pojun kummi Krista. Vielä hieman reiluja, mutta viimestään keväällä sopivan kokoisia. Tähtihaalari on ainoa tällähetkellä käytössä oleva.
Tarkoitus oli tehdä hieman laajempi vaatekuva postaus, mutta taitaa sänky viedä voiton (sori krista..)  joten palaillaan heti kun saan aikaiseksi kirjoitella. Postaus ideoita saa pistää kehiin.

5 kommenttia:

  1. Mustakin tuntuu, että kaikkien muiden tän ikäiset muksut nukkuu jo täysiä unia :/ Meillä mennään nukkumaan klo 22 jälkeen ja eka herääminen rinnalle on noin klo 23. Sen jälkeen klo 24 ja sit klo 1 aikaan jää kiinni tissiin jopa 3h putkeen... Sen jälkeen kun poitsun saa irti tissistä niin taas alkaa se puolen tunnin-tunnin välein heräily siihen saakka et noustaan, huoh.

    Ja ihania vaatteita ootte saanut ja ostaneet :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin uskoo että on rankkaa! Daniel ei sentään noin paljoa heräile :/

      Poista
  2. Teidän kotia olisi tosi kiva katsella, joten semmoista postausta kehiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä onki jo toivottu :) Teen heti, kunhan saan aikaiseksi siivota..ja kunhan muistan :P

      Poista
  3. Voiettä, ihania vaatteita oot hommaillu :) Tykkään paljon tuosta toppapuvusta, tosi ihana!

    Toivottavasti ootte jo parantunu flunssasta<3 :)

    VastaaPoista